Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Міцний імунітет by CHOICE
Блог
03.11.2023

Міцний імунітет by CHOICE

Осінній та зимовий періоди — це завжди про віруси, переохолодження, застуди. Усе це трапляється у житті кожного з нас. Що ж зробити, аби зміцнити організм і не захворіти? Експерти компанії розробили декілька фітокомплексів, які зміцнюють імунну систему і допомагають протистояти навалі вірусів в осінньо-зимовий період.

 

ЛАЙФГАРД ідеально підходить для профілактики хвороб. Підвищує опірність організму в період несприятливих погодних умов і перевтоми. Ехінацея, пророщені зерна злаків і добова норма природного цинку подбають про міцність вашого імунітету і захистять від хвороб. БРИЗ прискорює одужання та допомагає протистояти інфекціям дихальних шляхів: бронхітам, ГРВІ, ларингітам, тонзилітам, синуситам. Зменшує кашель, знижує біль у горлі, дихання стає легким і вільним. Мати-й-мачуха, солодка та подорожник знімають набряки носоглотки й бронхів, розріджують і виводять мокротиння. Липа та шавлія знижують температуру. Квітки гречки, пророщені зерна відновлюють пошкоджені слизові оболонки. Одразу ж із настанням холодів починайте вживати одночасно ЛАЙФГАРД і БРИЗ щодня по 1 капсулі кожного фітокомплексу перед сніданком і вечерею, запиваючи половиною склянки води.

 

Як подолати застуду, грип, ангіну?
На допомогу прийде потужний і багатофункціональний фітокомплекс ІМУННА ФОРМУЛА, який є джерелом імуноглобулінів з молозива і хлорогенової кислоти, які знищують віруси й мікроби. Завдяки грибним полісахаридам і глюканам стимулює вироблення імунокомпетентних клітин. Пребіотики з молозива посилюють розмноження лакто- й біфідобактерій, формуючи кишковий імунітет. Вживаючи щодня по 2 капсули ІМУННОЇ ФОРМУЛИ, ви забезпечите повноцінне одужання власному організму.
Розвиток інфекцій завжди супроводжується явищем інтоксикації, типові симптоми якої нівелює ХІТОЗАН+. Детоксикувальний сорбент на основі хітозану з панцира японського червоного краба та екстракту котячого кігтя (араукарії) ефективно долає інтоксикацію, знижує температуру, очищує кишечник і відновлює корисну мікрофлору. ХІТОЗАН+ нормалізує рівень pH, завдяки чому активізуються лімфоцити крові, і підсилює та зміцнює імунний захист. За наявності температури, слабкості та головного болю перші 2 дні його слід вживати по 2 капсули кожні 4 години, запиваючи половиною склянки теплої води. Згодом продовжити вживання ХІТОЗАНУ+ за рекомендаціями вкладиша: 1 капсула вранці та 1 капсула ввечері за 30 хвилин до їди, запиваючи водою.