Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Екозасіб для видалення цвілі та грибка ТМ «Green Max»
Блог
12.10.2023

Екозасіб для видалення цвілі та грибка ТМ «Green Max»

Доглядати за домом може бути просто і приємно, коли в арсеналі є надійні засоби, які допоможуть. Екозасіб для видалення цвілі та грибка ТМ «Green Max» якраз такий.

З ним можна легко очищувати стелі, підвіконня, бетонні стіни та міжкахляні шви у ванній кімнаті. Засіб розроблений на основі активного кисню в унікальній стабільній формі, це запатентована італійська розробка, що дозволяє швидко та ефективно боротись із цвіллю та грибком. Також у складі міститься натуральний комплекс екстракту уснеї та ефірної олії чайного дерева. Це підсилює дію засобу та запобігає повторному ураженню поверхонь.

Дуже важливо вчасно позбавлятись від цвілі та грибка не тільки з естетичних міркувань, а й з турботою про своє здоров’я. Цвіль і грибок часто є причинами наших захворювань: страждає імунітет, дихальна система, з’являються алергії. Причиною виникнення грибка є постійно присутні у повітрі спори. Ми приносимо їх у будинок на взутті, з домашніми тваринами, з квітковим ґрунтом і багатьма іншими речами. У спокійному стані вони не є шкідливими. Але якщо з’являються сприятливі умови, як-от підвищена вологість, погана вентиляція або відсутнє опалення, ці спори «прокидаються» і починають швидко розмножуватися. Особливо проблема відчутна в холодні пори року. У таких випадках засіб для видалення цвілі та грибка від «Green Max» стане вашим надійним помічником. 

Підходить для використання як всередині приміщення, так і назовні. Засіб абсолютно безпечний для здоров’я людини та довкілля, може використовуватись у спальнях, дитячих кімнатах, холодильниках. Також рекомендується використовувати засіб для знищення грибка на гумовому ущільнювачі пральної машини. Це базовий догляд, що подбає про якість роботи пральної машини та прання.