Пророщені зерна 150
Раціональне харчування
Призначення: Для щоденного вживання як раціональне та функціональне харчування дітям з 3-х років, вагітним жінкам і годувальницям, людям похилого віку, спортсменам і тим, хто проживає в регіонах із поганою екологією. Для відновлення енергії. Джерело вітамінів, макро- та мікроелементів, амінокислот, ферментів, фітогормонів, клітковини та інших біологічно активних речовин. Подолання ферментативної недостатності. Покращення роботи ШКТ та відновлення корисної мікрофлори. Використовується в програмах терапії аnti-аgе, детоксу, корекції та зниження ваги, реабілітації та відновлення після курсів хіміо- й радіотерапії та хірургічних втручань.
- Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
- Відновлює процеси травлення.
- Поповнює запаси поживних речовин.
- Нормалізує обмінні процеси.
- Корегує загальний тонус організму.
- Покращує функції серцево-судинної та кровоносної систем.
- Знижує вміст холестерину.
- Регулює вагу.
- Сприяє нормалізації рівня цукру в крові.
З метою значного підвищення біологічних та харчових якостей суперфуду було створено унікальну комбінацію з 4 злакових культур, яка проходить унікальний та інноваційний біохімічний і біотехнологічний процес оброблення зерен. Цей процес призначений для значного збільшення концентрації амінокислот, жирів, вуглеводів, клітковини, мінеральних речовин, вітамінів, ферментів, фітогормонів та інших біологічно активних компонентів і надання цим речовинам більш простої форми для легкого засвоєння.
Пророщені зерна вівса містять повний спектр незамінних амінокислот, різноманіття вітамінів, особливо вітаміну Е, збільшений вміст таких мікро- та макроелементів, як калій, магній, залізо, кальцій, мідь та цинк, а також достатню кількість антиоксидантів поліфенолів. Покращують обмінні процеси, володіють гіпохолестеринемічним впливом, стимулюють процеси кровотворення, підвищують метаболізм серцевого м’яза, стимулюють лактацію, покращують відтік жовчі. Використовуються у лікувально-профілактичному харчуванні при порушеннях ліпідного обміну, атеросклерозу, захворюваннях печінки та жовчовивідних шляхів. Для профілактики й лікування анемій, зокрема у вагітних жінок і годувальниць.
Пророщені зерна кукурудзи містять велику кількість вітамінів групи В, вітамін Е, фітогормони (рослинні андрогени й естрогени). Біологічна цінність полягає в збільшенні швидкості обмінних процесів і зміцнення імунної системи. Значно підвищує витривалість і стійкість організму до негативного впливу різних захворювань. Використовується в лікувально-профілактичному харчуванні у дорослих і дітей при збільшених розумових та фізичних навантаженнях, заняттях спортом, для покращення метаболізму.
Пророщені зерна пшениці мають у складі весь перелік незамінних амінокислот, вітаміни групи В, вітаміни С і Е, багато рослинних ферментів. Вони здатні за короткий час нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, відновити активність основних ферментних систем, що в рази покращує процес перетравлення і засвоєння їжі. Підвищує стресостійкість організму дітей і дорослих, забезпечує потужний антиоксидантний захист і гальмує передчасне старіння органів і систем. Використовується як лікувально-профілактичне харчування при порушенні діяльності шлунково-кишкового тракту (закрепи, здуття, метеоризм, синдром лінивого кишечника). Як невід’ємний компонент дієтичного харчування рекомендується при всіх захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок. Умовно здоровим людям рекомендується системне споживання при тривалих і надмірних розумових і фізичних навантаженнях, для профілактики й запобігання виникнення хвороб серця і судин та можливого розвитку онкологічної патології.
Пророщені зерна ячменю містять високу концентрацію кальцію, калію, заліза, цинку, фосфору та магнію, а також багаті на вітаміни групи В. Нормалізують процеси обміну речовин, активують систему кровотворення та підвищують продуктивність роботи залоз чоловічої репродуктивної системи. Формують продуктивний імунний захист і підвищують активність всіх ланок імунітету. Використовується як лікувально-профілактичне харчування з метою покращення метаболічних процесів, підтримки нормальної роботи ендокринної та репродуктивної систем. Збільшують надходження кисню в серцевий м’яз і запобігають виникненню таких ускладнень, як стенокардія, ішемічна хвороба серця та серцева недостатність. У дієтичному харчуванні рекомендується вживання при панкреатиті, холециститі й коліті.
Рекомендовано вживати як джерело бiологiчно активних речовин, амiнокислот, вiтамiнiв, мiкроелементiв i полісахаридiв. Сприяє поліпшенню обмiнних процесiв i нормалiзацiї функцій шлунково-кишкового тракту.
Вживати дорослим — по 1 столовiй ложцi;
дітям старше 3-х рокiв — по однiй чайнiй ложцi, додаючи до соку, кефiру, йогурту, кашi тощо.
Курс вживання - 2 мiсяцi.
Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи.
Вітамінний склад: А, Е, В1, В2, В5, В6, В9, Н, холін, ніацин, РР, С.
Мінеральний склад: Бор, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
Амінокислоти: Валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин.
Ферменти: Амілаза, протеаза, ліпаза.
Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки – 11.1, жири – 1.9, вуглеводи – 62.5.
Енергетична цінність (калорійність) / 100 г: 312 Ккал / 1307 кДж.
Вік до 3-х років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.
Опис:
Пророщені зерна злаків — чудове джерело вітамінів і корисних речовин, сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Це 100 % рослинний суперфуд для відмінного здоров’я з надвисокою концентрацією амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот і незначною калорійністю. Він має унікальний склад завдяки поєднанню пророщених ферментованих цільнозернових злакових культур: вівса, ячменю, пшениці й кукурудзи.
Спеціальна запатентована технологія пророщування зерна з використанням процесу гідролізної ферментації та ферментативної паузи у 5-10 разів збільшує вміст вітамінів, рослинних амінокислот, антиоксидантів, активних ферментів і фітогормонів у кінцевому продукті. Ферментативний гідроліз перетворює складні речовини на прості, легкі до засвоювання: білки — на амінокислоти, жири — на поліненасичені жирні кислоти, вуглеводи — на прості цукри.
Вдале поєднання 4 пророщених злаків забезпечує повноцінний набір цінних поживних речовин і клітковини для раціонального харчування та легкого засвоєння.
Взаємодія нутрієнтів пророщених зерен та їхній позитивний комплексний вплив на організм людини діє за принципом детоксу й живлення клітин.
Пророщені зернах злаків є джерелом енергії, зміцнюють кісткову і м’язову тканини, підвищують стресостійкість нервової та серцево-судинної систем, збільшують детоксикаційну функцію печінки, регулюють моторику кишечника, запобігають розвитку гіпоксії плода у вагітних. Як природний сорбент Пророщені зерна злаків виводять з організму токсичні речовини, радіонукліди, важкі метали, пестициди, надлишковий холестерин.
Переваги:
- Унікальна технологія.
- Користь 4-х злаків.
- Абсолютна біодоступність і засвоюваність продукту.
- Джерело амінокислот, вітамінів, антиоксидантів і мінералів.
- Система рослинних ферментів, фітогормонів та біологічно активних речовин.
- Низький глікемічний індекс.