Головна
back-arrow
Новини
back-arrow
НОВИНКА COLLAGEN ACTIVE від бренду PRO HEALTHY by CHOICE
Новини
13.10.2023

НОВИНКА COLLAGEN ACTIVE від бренду PRO HEALTHY by CHOICE

Учені, лікарі, експерти б'юті-сегменту звертають увагу на таке явище, як експосом — це кумулятивний вплив на організм зовнішніх і внутрішніх факторів та пов’язаних із ним біологічних реакцій протягом усього життя людини. Словом, ідеться про передчасне старіння організму людини. 

На сьогодні відомі такі фактори старіння:

  • Зовнішні: забруднене повітря, стрес і нестача сну, шкідливі звички.  
  • Внутрішні: наслідки захворювань, гормональні зміни, зниження вироблення колагену. 

Розглянемо останній чинник. З віком здатність організму виробляти колаген знижується на 75%. Це суттєво позначається насамперед на зовнішньому вигляді шкіри, волосся та нігтів.

Компанія розробила інноваційний антивіковий продукт Collagen Active, призначений для корекції типових ознак старіння, спричинених втратою колагену.

Це не просто колаген — це потужний новітній комплекс 3-в-1, який є джерелом:

  • 100% колагену із різних видів морської риби дикого вилову у вигляді трипептиду морського колагену — інноваційної наномолекули, що на 100% засвоюється організмом. 
  • Амінокислот, природних форм вітамінів та хелатних форм мінералів, що активують синтез власного колагену.
  • Потужних антиоксидантів — коензиму Q10, бета-каротину, селенометіоніну, що захищають наявний в організмі колаген від передчасного руйнування. 

У складі Collagen active міститься білок трипептид, отриманий шляхом гідролізу морського колагену, який видобувається з рибних інгредієнтів. Цей компонент відзначається напрочуд малим розміром молекул, що дозволяє йому добре засвоюватися організмом. 

Колагеновий трипептид – це «мінімальна одиниця колагену», що складається з трьох амінокислот, де першою завжди йде гліцин, який і активує фібробласти – ключові клітини шкіри, основною функцією яких є продукування різних чинників регенерації, синтез колагену й еластину. Від активної роботи фібробластів залежить якість шкіри, її здоров’я і зовнішній вигляд, а також здатність до загоєння. Отже, це вже не класичний колаген і не амінокислота у звичному розумінні, а абсолютно інший, новий наноінгредієнт у сфері краси. 

Склад спеціально доповнено амінокислотами, натуральними вітамінами, антиоксидантами, хелатними формами мінералів та іншими активними компонентами, які збільшують синтез власного колагену і захищають уже наявний від можливого руйнування.