Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Зволожувальний крем
Блог
05.11.2023

Зволожувальний крем

Взимку шкіра потребує особливої турботи. Сухе повітря від батарей у сезон опалення робить її більш чутливою та схильною до сухості. Тому важливо вчасно почати використання зволожувальних засобів, що насичать шкіру необхідними мікроелементами та вбережуть її від сухості. 

Радимо обрати для догляду Зволожувальний крем FIRMING. До його складу входять два активних комплекси: DayMoist CLR та Proteasyl™, що відповідають стандарту Ecocert.

DayMoist CLR™ — це рослинний комплекс активних інгредієнтів. Він повністю натуральний та забезпечує тривалий ефект зволоження. Завдяки тому, що комплекс збільшує концентрацію природних зволожувальних факторів (NMF) у верхніх шарах шкіри, ефект від зволоження відчутний уже з першого використання. 

Proteasyl™ стимулює синтез колагену й еластину, що підвищує еластичність і пружність шкіри.

Важлива порада: варто наносити крем щонайменше за 40 хвилин до виходу на вулицю. Це потрібно, аби він встиг повністю увібратися в шкіру до контакту з холодним повітрям. Якщо нанесли забагато крему, промокніть шкіру паперовою серветкою: вона поглине все зайве. Якщо лишити зайвий шар, він може кристалізуватися на морозі та утворити мікротріщини.