Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Зубна паста дитяча «Карамель» у період інтенсивного росту та зміни дитячих зубів 6-12 років
Блог
05.11.2023

Зубна паста дитяча «Карамель» у період інтенсивного росту та зміни дитячих зубів 6-12 років

Натуральна зубна паста для вашої малечі. У складі — мед, екстракт ромашки, троянди, кориці, пророщених злаків. М’яка формула дитячої зубної пасти ефективно очищує зуби за допомогою природних компонентів без шкоди для емалі. 

Знищує бактерії, попереджає запалення та має регенерувальну дію завдяки вмісту екстракту пророщених злаків. Натуральні інгредієнти забезпечуються вмістом вітамінів, мінералів, антиоксидантів і фітонцидів, що захищають дитячі молочні та постійні зуби.

Дитяча зубна паста Зубна паста дитяча «Карамель» захищає від карієсу, зміцнює зуби в процесі росту, знищує шкідливі мікроорганізми та турбується про стан ясен. Завдяки тому, що паста повністю натуральна, можна не хвилюватись: при випадковому ковтанні вона абсолютно безпечна. 

Призначення: для дітей у період інтенсивного росту та зміни зубів у віці 6-12 років.

Дія:

  • Зміцнює молочні та постійні зуби в процесі росту.
  • Перешкоджає розвитку патогенних бактерій в порожнині рота, запобігає карієсу.
  • Відновлює здорові тканини ясен.

Спосіб використання: нанести невелику кількість пасти на щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно масажуючи ясна. Після — ретельно прополоскати ротову порожнину.

Об’єм: 50 мл

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:

Нагідки лікарські

Мають лікувальну дію, адже містять каротиноїди і флавоноїди. Також до складу входять полісахариди й поліфеноли, азотовмісний слиз, яблучна, аскорбінова й саліцилова кислоти. Таке поєднання сприяє найшвидшому загоєнню афт у роті, допомагає боротися зі стоматитом і пародонтитом. Нагідки є протизапальними, перешкоджають герпесу і посилюють процеси відновлення тканин. Допомагають у лікуванні молочниці у дітей, гінгівітах, піореї, запально-дистрофічній формі пародонтиту, стоматитах.

Пророщені зерна

Пророщене насіння містить пептиди й амінокислоти, вітаміни групи В, вітаміни Е, А і С, фолієву кислоту, що надає йому оздоровлювальні функції. Запаси ферментів, білків, нуклеїнових кислот, різноманітність мінеральних речовин, антиоксидантів у пророщеному насінні за користю перевищують усі можливі поєднання звичайних продуктів. Амінокислоти й пептиди є «будівельним матеріалом» для швидкого відновлення клітин слизової рота, вітаміни групи В сприяють швидкій регенерації ясен. Антиоксидантні сполуки попереджають запальні процеси та карієс.

Мед

Безцінне джерело кальцію, який так потрібен для росту здорових дитячих зубів. Саме він відповідає за міцність кісткової тканини. Також у меді є фосфор, який зміцнює зубну емаль, і фтор – головний захисник від руйнування твердих тканин зубів. Мед допомагає в загоєнні ран, очищує ротову порожнину від мікробів. Ефективний при захворюваннях слизових оболонок, особливо при запаленні слизової порожнини рота, захворювань пародонту і ясен від грибкової інфекції (молочниця у дітей).

Кориця

Ефірна олія кориці містить цінні сафрол, гераніл, терпінеол та близько 85-90 % евгенолу. Завдяки такій концентрації евгенолу має потужну антисептичну та протизапальну дію від стоматиту, гінгівіту, кандидозу ясен і слизової оболонки рота.

За боротьбу з карієсом молочних і корінних зубів відповідають кислотоутворювальні стрептококи Streptococcus mutans, Str. sanguis, Str. mitis, Str. Salivarius. 

Завдяки поєднанню дії екстрактів ромашки, нагідок, троянди, кориці, меду, пророщених зерен, зубна паста Sensitive турботливо дбає про здоров’я зубів вашої дитини.