Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Хлорофіл
Блог
05.11.2023

Хлорофіл

Ми всі постійно прагнемо бути в ресурсі, але часто забуваємо турбуватись про нього. Важливо наповнювати стиль життя усім, що плекатиме і зрощуватиме вашу енергію: відпочинок, сон, медитації, хобі, час із близькими і… ХЛОРОФІЛ. Так, саме ХЛОРОФІЛ варто додати до раціону, аби подбати про свій ресурс зсередини. Це енергоносій, що заряджає, відновлює і розслабляє. Наведемо декілька фактів, після яких вам захочеться спробувати й відчути ефект вживання ХЛОРОФІЛУ на собі:

1. Це каталізатор усіх біохімічних процесів в організмі, запускає і прискорює більшість хімічних реакцій. У молекулі справжнього, натурального хлорофілу міститься від 5 до 8 атомів кисню. Саме він каталізує клітинне дихання та інші важливі процеси організму.

2. Це джерело енергії. Ми, люди, як і всі ссавці, беремо енергію з довкілля. У тварин більшість сполук, що переносять енергію, утворюються саме за допомогою дихання, у мітохондріях клітин. У людей є так само безліч мітохондрій і, споживаючи ХЛОРОФІЛ, ми насичуємо себе енергією.

3. Він пришвидшує метаболізм і виведення з організму «відпрацьованих» органічних сполук, детоксикує організм, очищує печінку. Все це сприяє правильній роботі організму і гарному самопочуттю.

4. Підсилюючи обмінні процеси і насичуючи організм киснем, зміцнює імунну систему та підвищує активність імунокомпетентних клітин. ХЛОРОФІЛ постачає кисень, оптимізуючи його баланс в організмі. Це важливо для забезпечення правильної роботи мозку, бо саме він є основним споживачем кисню в організмі. Безпосередньо впливає на роботу всіх органів, адже становить близько 62 % від загальної маси тіла дорослої людини. Головною функцією кисню в організмі є окиснення різних сполук. Разом із воднем кисень утворює воду, вміст якої в організмі дорослої людини в середньому становить близько 55-65 %. Кисень входить до складу білків, нуклеїнових кислот та інших життєво необхідних компонентів організму. Усі життєво важливі процеси залежать від кисню: дихання, окиснення жирів, білків, вуглеводів, амінокислот тощо. Якщо в організмі недостатньо кисню, може розвиватись кисневе голодування, а отже, інтоксикація. Найбільший ризик — у жителів великих міст, які потерпають від негативної дії афлатоксинів, бензопіренів, важких металів, оксиду свинцю, пестицидів та інших токсичних речовин.

Щоб не виснажити свій організм і попередити всі ці проблеми, використовуйте природний антиоксидант — ХЛОРОФІЛ. З ним ви зможете відновлювати ресурсний стан легко й швидко.