Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Адаптогени: шлях до адаптаціі в сучасних умовах
Блог
03.11.2023

Адаптогени: шлях до адаптаціі в сучасних умовах

Якщо проблеми зі сном, постійна тривога та відчуття втоми переслідують вас щодня, ці фітокомплекси — мастхев у щоденній рутині. 

Фітокомплекси ДИНАМІКА, ІНТЕЛЕКТ і БАЛАНС створені, щоб позбавити вас відчуття втоми та слабкості. Мають комплексну дію на нервову, серцево-судинну, травну, імунну та дихальну системи. Допомагають організму впоратися зі стресом і роблять його більш стійким до сезонних змін у роботі головного мозку. Підтримують серце, судини, нормалізують тиск, обмін речовин і як наслідок — сприяють здоровому й міцному сну. 

Як вживати фітокомплекси? 

Запам’ятайте послідовність: ДИНАМІКА — вранці, ІНТЕЛЕКТ — удень, БАЛАНС — увечері перед сном. Вживати по 2 капсули кожного фітокомплексу за 30 хвилин до їди, запиваючи водою.

Оптимальна тривалість курсу — 40-45 днів. 

Після завершення курсу ви згодом можете відчути, що ефект фітокомплексу спадає: знову з‘являються проблеми зі сном і тривога, а також більше відчувається втома. Це означає, що час розпочати новий курс. 

Фітокомплекс ДИНАМІКА — своєрідний адаптоген, що допомагає організму легше адаптуватись до змін, допомагає при фізичних і нервових навантаженнях. Під час вживання комплексу ви відчуєте, що працездатність і стресостійкість зростає, з’являється більше енергії протягом дня, а втома відчувається менше.

Через постійний стрес ми швидко втомлюємось, відчуваємо себе більш слабкими й безпорадними, маємо апатію та безрадісний настрій. Якщо важко зібрати себе докупи і сконцентруватися — це вплив стресу на організм. Часто він навіть є причиною постійного головного болю й болю в суглобах, тобто проявляється ще й на фізичному рівні.

Замість того, щоб ховати ознаки і симптоми за снодійними й заспокійливими засобами, потурбуйтесь про організм зсередини. Рослинний фітокомплекс ДИНАМІКА створений якраз для цього. У складі — спіруліна, китайський лимонник, женьшень і зерна кави. Корисні властивості цих компонентів здатні привести до ладу обмін речовин і виведення токсинів, а також підвищити енергетичний обмін. Їхня дія допомагає швидко позбутися втоми, підвищити працездатність і нормалізувати роботу нервової системи.

Спосіб вживання:
Дорослим і дітям з 12 років — по 1 капсулі 2 рази на день до їди, запиваючи водою.

Протипоказання:
Вагітність і період лактації, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.