Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Фітокомплекс БАЛАНС — рятівник від стресу
Блог
12.10.2023

Фітокомплекс БАЛАНС — рятівник від стресу

Проблеми на роботі, хвороба дитини, життя в умовах війни — все це постійні стреси сучасних реалій. Крім цього, є рутинні події, які теж є стресовими, але ми вже звикли до них. Організм сприймає їх на підсвідомому рівні та вже не реагує. Проте фізіологічні наслідки стресів накопичуються в організмі і тягнуть за собою відчутні наслідки: хвороби, погане самопочуття, відсутність енергії. Цікаво, що немає значення, від яких саме емоцій людина відчуває стрес, позитивних чи негативних, — важлива лише його інтенсивність. Тому організму потрібна підтримка у «перетравленні» стресу.

Щоб допомогти організму краще адаптуватися до подій сучасного світу і захистити себе від негативного впливу щоденних стресових ситуацій, вживайте фітокомплекс БАЛАНС.

Фітокомплекс БАЛАНС — це натуральний рослинний засіб, що заспокоює та підтримує організм у стресових ситуаціях. БАЛАНС позбавляє тривоги, перенапруження, дозволяє відчути легкість та покращує сон. Активні речовини валеріани, трави пустирника, хмелю у складі регулюють процеси збудження в центральній нервовій системі.

Цей фітокомплекс не має протипоказань та обмежень у тривалості термінів вживання, тому що є повністю органічним. БАЛАНС можна вживати як періодично, так і постійно за потреби.

Спосіб вживання:
Дорослим і дітям з 12 років — по 1 капсулі 2 рази на день до їди, запиваючи водою.

Протипоказання:
Вагітність і період лактації, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

30 капсул.