Головна
back-arrow
Блог
back-arrow
Суперфуди від ТМ «Добра Їжа», або Жива автентична їжа
Блог
08.06.2023

Суперфуди від ТМ «Добра Їжа», або Жива автентична їжа

Раціональне харчування — база для нашого здоров’я, самопочуття, енергії, працездатності. Щоб організм отримував усе, що йому необхідно для здорової роботи, найперше потрібно слідкувати за своїм раціоном. Суперфуди допомагають легко організувати здорове харчування і поповнюють баланс необхідних речовин: білків, вітамінів, мікро- й макроелементів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, незамінних кислот. А суперфуди  від ТМ «Добра Їжа» — це унікальні, повністю натуральні та низькокалорійні продукти з максимальною концентрацією поживних речовин.

Склад та особливості суперфудів 

Суперфуди від ТМ «Добра Їжа» — це унікальне рішення в сучасній системі здорового функціонального і раціонального  харчування. Корисні суперфуди, які на 100 % виготовлені з натуральних компонентів. Як і всі продукти компанії CHOICE, вони створені для того, аби дбати про організм легко і підтримувати найцінніше — здоров’я, який би ритм життя у вас не був. 

Лінійка ТМ «Добра Їжа» складається з 5 рослинних суперфудів, що виготовлені з цільнозернових пророщених ферментованих злакових і бобових культур, сублімованих морських та річних водоростей, овочів, коренеплодів, насіння, зелені, лікарських рослин та спецій. Кожен суперфуд має унікальний склад нутрієнтів, а у взаємодії вони забезпечують організм понад 90 органічними сполуками, що потрібні організму для здорової життєдіяльності. 

Яка користь? 

Суперфуди ТМ «Добра Їжа» діють як детокс та живлення клітин. Вони насичують організм корисними й необхідними для забезпечення життєдіяльності речовинами, відновлюють повноцінну мікрофлору, м’яко і поступово очищують організм від токсинів, важких металів та продуктів катаболізму. Виводять зайву рідину, прискорюють енергетичний обмін і запускають здоровий метаболізм.

Суперфуди — концентрований комплекс усіх поживних речовин, який радимо вживати всім, хто прагне бути здоровим і активним. 

Пророщені зерна злаків на основі пророщених ферментованих цільнозернових культур (вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи) — цінне джерело вітамінів і корисних речовин. Вони нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, допомагають у детоксикації. Пророщені зерна корисні як для дорослих, так і для дітей. Також використовуються для підтримки організму вагітних та годувальниць.

Житній солод на основі ферментованого жита нормалізує обмінні процеси в організмі та є джерелом енергії. Також це активатор вироблення грудного молока у годувальниць.

Зелена формула виготовлена з 6 різних видів морських водоростей і люцерни в поєднанні з пророщеними зернами злаків. У кожній порції міститься добова норма органічного йоду: 1000 мг на 10 г сухого порошку. Є джерелом астаксантину і фукоїдану, які сприяють омолодженню та оздоровленню організму і є основою функціонального харчування для здоров‘я  щитоподібної залози. 

Овочева норма — це 30 різних нутрієнтів у поєднанні з пророщеними зернами злаків. Це овочі, коренеплоди, зелень, спеції і навіть природні жироспалювачі. Овочева норма позитивно  впливає на обмінні процеси, роботу шлунково-кишкового тракту, допомагає регулювати вагу тіла, усувати набряки та діє на клітинному рівні для омолодження. 

Пророщені зерна бобових — унікальне поєднання ферментованих пророщених зерен маша, нуту, сочевиці і сої у складі суперфуду. Ферментовані бобові культури є найкращим джерелом легкозасвоюваного білка, вітамінів групи В, фолієвої кислоти та фітоестрогенів. Такий склад забезпечує оптимальний вміст білка в щоденному раціоні, позитивно впливає на жіноче та чоловіче здоров‘я, підвищує опірність організму в міжсезоння. Ферментовані боби більш корисні і набагато легше засвоюються, ніж звичайні. 

CHOICE і суперфуди: яка мета і чого ми прагнемо? 

Наше суспільство не звикло дбати про раціональне та функціональне харчування, тому через це має багато проблем зі здоров’ям, які можна попередити, змінивши свій підхід до раціону. Кожен має знати, як турбуватись про організм, і робити це. Ми докладаємо багато зусиль для підвищення рівня освіченості в питаннях харчування і створюємо продукти, які допоможуть українцям легко та зрозуміло дбати про себе.

Важливо: ми не пропагуємо відмову від споживання продуктів тваринного походження. Ми — за повноцінне щоденне здорове харчування з повним переліком корисних для організму речовин, які він здатний засвоїти на всі 100 %. Суперфуди — це додатковий інструмент для системи здорового харчування. Вони створені, щоб допомогти оздоровитися, відновити енергію і поповнити запас поживних речовин, які так необхідні нам кожного дня.

Мета CHOICE — створити новий образ мислення, який формує правильне уявлення людини про повноцінне та гармонійне життя з турботою про себе.  Суперфуди від бренду «Добра їжа» – № 1 в Україні, що впливає на свідомий вибір здорового способу життя.